Tel : 0111 417 618
Jan : 06 51 241 872
Janco : 06 52 110 782
  info@pannekoeksloopwerken.nl   Steenovenseweg 2
4301RJ Zierikzee
 

Sloopwerken

Sloopwerk is omgekeerd bouwen zo luid een gezegde en is te verdelen in renovatiesloopwerk, restauratie en totaalsloopwerk. Pannekoek sloopwerken is u graag van dienst bij alle facetten van advies tot oplevering.

Renovatiesloopwerk
Bij renovatiesloopwerk word vooraf een verbouwing alle noodzakelijk onderdelen uit een woning gesloopt die dan al of niet weer hergebruikt worden. Renovatiesloopwerk vereist nauwkeurig, veilig en vakkundig werken. Ons bedrijf heeft zich juist in deze werkzaamheden gespecialiseerd. Door jaren lange ervaring in de renovatie van zowel oude- als monumentale gebouwen en de opgedane kennis van de werknemers kan met behulp van speciale machines het werk vakkundig uitgevoerd worden.

Restauratiesloopwerk
Bij restauratiesloopwerk gaat het om het opknappen van oude gebouwen zoals oude huizen, kerken en monumentale gebouwen in oude staat. Het sloopwerk omvat het verwijderen van oud voegwerk, kapotte stenen, oude vloeren, daken en balken. Dit vergt veelal precisiewerk en veel ervaring van onze werknemers wat we al die jaren opgedaan hebben.

Totaalsloopwerk
Bij totaalsloopwerk word het oude gebouw geheel gesloopt en vervangen door een nieuw gebouw, dit kan zijn van een kleine aanbouw tot een groot blok woningen. Ons bedrijf richt zich in dit facet met name op het slopen van kleine aanbouwen tot het slopen van een woning, de kleinschaligheid hierin is onze grote kracht waarin we concurerend kunnen werken. Tevens kunnen we hierin het benodigde graafwerk voor de nieuwbouw verzorgen.