Sloopwerken

Totaalsloopwerk

Totaalsloop houdt in dat we een pand in zijn geheel slopen, bijvoorbeeld een woonhuis, bedrijfspand, landbouwschuur, of bewaar loods.
Vaak komt er een nieuw, soortgelijk gebouw voor in de plaats en moet ook de fundering van het pand gesloopt worden, doordat we ons ook hebben gespecialiseerd in grondwerk kunnen we direct de fundering voor het nieuwe gebouw uitgraven en voorbereiden.
Het sloopafval scheiden we terplekke en voeren wij voor u af, tot slot zorgen we ervoor dat het gerecycled wordt.
 

Renovatie sloopwerk

Bij renovatie sloopwerk moet je slopen met precisie, kennis en beleid. Het grootste deel van een gebouw moet blijven staan, er moet alleen ruimte gemaakt worden voor een nieuwe indeling.

Pannekoek sloopwerken is inzetbaar een allerlei soorten renovatie sloopwerk. Van uithakken van betonvloeren, leegstrippen van woningen, verwijderen van wanden tot het verwijderen van badkamers en toiletten.
Door jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is, waar extra op gelet moet worden en hoe we in uw situatie zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan.

 

Slopen zonder uitlaatgassen
Wij begrijpen heel goed dat u het liefste zo min mogelijk stinkende en vervuildende uitlaatgassen in uw woning wil hebben.
Daarom hebben wij een elektrische kraan in ons bezit, hiermee kunnen we slopen zonder uitlaatgassen!
Bij renovatiesloopwerk word vooraf een verbouwing alle noodzakelijk onderdelen uit een woning gesloopt die dan al of niet weer hergebruikt worden. Renovatiesloopwerk vereist nauwkeurig, veilig en vakkundig werken. Ons bedrijf heeft zich juist in deze werkzaamheden gespecialiseerd. Door jaren lange ervaring in de renovatie van zowel oude- als monumentale gebouwen en de opgedane kennis van de werknemers kan met behulp van speciale machines het werk vakkundig uitgevoerd worden.

Iedere aanvraag is uniek, zeker als het gaat om renovatiesloopwerk. We komen graag langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.